Replies to WorldanimalJobs

Replies to WorldanimalJobs

Dear Mrs Roovers
This is to thank you for the enormous help that you have given the animals of India. The place you have chosen to sponsor and help for the last 10 years is Agra – which , even though it is a tourist city , has a huge number of street animals that no one looks after. From horses that are whipped and overladen to dancing bears and dogs that die wretched deaths from starvation and disease , to donkeys and cows and pigs and wild animals , this district is a miserable place for animals. People for Animals run by Dr Surat Prasad Gupta is the only shelter in the whole district and I know , that , without your help , it would not have been able to survive.
We look forward to our partnership and to your generosity for many years to come. Please thank, on our behalf , all the people who have given so graciously to your foundation in order to help our animals.
With warm regards
Smt Maneka Gandhi

Mooi initiatief.
Frits

ben onder de indruk
petje af
nel westerhout

Hoi Carolien,
Zoals je ziet heb ik je website bezocht.
Geweldig.
Ik laat van me horen hoe ik je kan helpen.
Groet,
Jolanda.

Beste Carolien, Ik heb je website via Frank (nu in India) via zijn ex-vrouw doorgekregen. Ik ben ontroerd door deze geweldige stichting, die zoveel mooie dingen doet voor onze prachtige, lieve en afhankelijke medebewoners, de dieren.
Ik maak een donatie over om jullie schitterend werk te ondersteunen. Frank Kroes is morgen jarig en ik zal mijn kadootje in geld aan jullie Stichting overmaken. Zo geeft Frank via mij aan de dieren. Veel succes, wijsheid en sterkte met jullie doelen!!
hartelijke groetjes,
Nathalie

i am working as a doctor in pfa agra and i am very happy to serves disabled and handiaped animals.
dr. priyanka gupta
ik ben 2 weken naar rhodos geweest in juni jl. en heb daar de zwerfhonden op het verkeersplein zien lopen en dan die magere zwerfpoesjes gewoon verschrikkelijk!
vera schreuders

Zeer goed initiatief.
En zo broodnodig.
Meer kan ik nu niet doen dan je deze woorden mee te geven.
Hoop op veel steun en veel vrijwilligers voor de stichting.
Je keek tenminste niet de andere kant op, leve het idealisme !
Elisabeth

Ik hoop dat het goed gaat met Stichting Werelddierenwerk, ik vind het super wat jullie doen! Alle liefs,
Christian

mooi en geweldig initiatief om voor de de dieren in de wereld op te komen ga zo door want de dieren zijn net zo belangrijk als de mensen dont forget that
michel

Wat een goed werk doen jullie zeg.Zelf hebben wij de laatste jaren steeds een hond uit het asiel gekocht.Nu hebben we een Kuvasz. Het is goed dat er asiels zijn en dat er mensen zijn die het steunen.Heel veel succes met het goede werk dat jullie doen.
Gr Ria

Carolien,
I’m very honored to have met you in person. You’ve a good hart and beautiful spirit; you’re a very inspiring person to work with en doing a great job here. I’m not surprised, yet even more impressed!
This is one of the best reasons to fight for I’ve ever seen.
Anna

Heel veel succes met jullie zeer goede en belangrijke werk!!!
Nel van Wijngaarden

Goed werk ! Prachtige website.
Ik zal deze website op de onze plaatsen.
Don’t give up.
Esther Oliekan

Stichting Dobermannfonds Nederland
hallo
ik ben Britt en ik vind het hartstikke goed wat jullie allemaal doen!! Doen jullie ook iets met paardenmishandeling?? zoja willen jullie mij misschien een e-mailtje sturen met daarin een beetje informatie omdat ik op school mijn spreekbeurt doe over paardenmishandeling?
-xxxx-
Britt en Wendy (mijn paard)

Enkele jaren geleden ben ik in India geweest en de vele honden op straat waren gewoon verschrikkelijk. Het is zeker een land met een prachtige cultuur maar zoals ze met de (huis)dieren omgaan… Voor mij nooit meer.
Succes met jullie stichting!
Groetjes,
Nadja

Hoi Carolien;
Lang niet gezien.
Hoorde gisteren van ons ma wat je voor de dieren in India betekent hebt en nog steeds betekent.
Petje af!
Met veel respect hiervoor,
Arianne

Blij dat het gastenboek weer draaiende is!
Ik heb op de Wandelende Sterrensite alvast een link naar de website van de Stichting WerelddierenWerk aangebracht – die link mag toch echt niet ontbreken!
Hartelijke groet,
en veel succes met de Stichting toegewenst,
Harmento

Beste Carolien, beste overige vrijwilligers,
Ik onderschrijf het doel van Stichting Werelddierenwerk en heb veel bewondering voor jullie belangeloze inzet en inspanningen voor het welzijn van dieren in ontwikkelingslanden.
Helaas zijn (in ons land)de meest schreeuwerige en agressieve dierenbeschermings-organisaties de meest bekende op dit moment.
Ik hoop van harte dat de steun voor de Stichting Werelddierenwerk zal groeien. Haar constructieve werkwijze zal dan kunnen leiden tot een aanzienlijke toename van het dierenwelzijn in ontwikkelingslanden.
Ik hoop – al dan niet binnen het kader van Studio Renaissance Producties – iets te kunnen betekenen voor de Stichting Werelddierenwerk!
Met hartelijke groet,
Nick Verwel

Haaai! Ik vind het echt goed wat jullie doen! Ik hou verschrikkelijk veel van dieren en ik vind echt dat ‘trend’ van verwaarlozing moet stoppen! Ik doe mee met elke actie/protestbrief, die met dieren of natuur te maken heeft, die ik kan vinden. Ik ben op mijn 9de vegetarier geworden, omdat het tegen mijn principes is dieren te eten, we zijn toch geen kannibalen! Ik spoor altijd mensen in mijn omgeving aan lief tegen dieren te doen en om minder vlees te eten. En ze kunnen niet om me heen, haha! Soms wil ik wel dat ik meer kon doen, maar dat is met m’n school(5gymnasium) niet handig, ik heb al weinig vrije tijd. Maar ik blijf me in ieder geval inzetten voor de diertjes! Groetjes en ga zo door,
Melanie!

hoi ik heet nikita
en ik ben erg gek op dieren vooral katten en honden.
Ik ben zelf 12 jaar oud.
En later wil ik graag dierenarts worden.
Ik vindt het allemaal geweldig dat er toch heel veel mensen om dieren geven.
En ik zal het leuk vinden als je me e-mailt of even naar mijn web site ging.
Het is daar alleen maar katten.
veel liefs
nikita (dieren fen)

Hi Carolien!
I met you at Jeev Raksha in Pune recently. I am visiting your site now that I have arrived back home in the US. Bravo! It is a great effort.
I keep as my “homepage” the following site. Everytime I load my browser, I click the button, whereby sponsors give more money to assist neglected animals. It is also a great site and a great idea for fundraising.
Also, I am planning to post a webpage of links to animal welfare organizations, simply to add exposure of such sites on the web, and I will add yours. I will link from my site, “Adam’s Animal Stories”.
All the best with your most important efforts, and thank you.
Adam Burke

hoi carolien,
ik heb je afgelopen vrijdag in de bus in utrecht ontmoet, en net eens een bezoekje gebracht aan je website. ik vind het echt fantastisch wat je doet! ik zal me er binnenkort eens wat meer in verdiepen, en kijken wat ik kan betekenen voor je stichting en de dieren op deze wereld.
groetjes,
seline

 

Scroll to top